Decision Makers Women 

Decision Makers Women er en netværksgruppe, der er en del af en vores netværksklub, som er åben for alle køn. Her på siden, kan du læse mere om gruppen, som er for unge kvindelige ledere, iværksættere og etablerede solopreneurs. 

Louise Ferslev

Founder og CEO @MyMonii

Det fede ved ved Decision Makers er, at jeg møder mennesker i helt andre typer virksomheder.

Cecilie Rosendal

Head of Commercial @Hakio

Decision Makers er et safe space, der har givet mig nære veninder, jeg kan relatere til både personligt og professionelt. 

Freja Hjeresen

Global Implementation Manager @Travel Operations

Når alt kommer til alt, så handler det om at omgive sig med gode mennesker, der behandler hinanden pænt. Det får jeg fra Decision Makers.

Rie Maktabi

Co-founder @Ammacare

Decision Makers er et nationalt sammenhold for unge, gavmilde og hjælpsomme iværksættere i hele landet.

Blandet netværk

Vi elsker det mangfoldige rum, men vi oplever, at kvinder kan noget særligt sammen. Derfor mødes Decision Makers Women både som et eksklusivt kvindefællesskab, mens gruppen også blandes med klubbens øvrige medlemmer i løbet af netværksåret.

Founder, leder eller solopreneur

Inden vi optager et nyt medlem, bruger vi tid på at lære hinanden at kende, så vi er sikre på, at vi er et match. De fleste af vores medlemmer er ledere i startups eller scaleups, eller erfarne solopreneurs, men vi takker jævnligt ja til andre typer.

Hjerterum 

Vi håber at skabe et rum, hvor vi kan dele erfaringer og ressourcer, men også kærlighed, support og hep.  Det er nemlig nogle af de ingredienser, vi tror kan være med til at drive kvinder fremad i miljøet. Og den udvikling, vil vi gerne være en del af.

Events

I løbet af netværksåret, er der planlagt seks events eksklusivt for kvindefællesskabet, som ligger op ad seks andre events, hvor grupperne blandes. Forestil dig en forfest (eller efterfest), med en mindre gruppe af 10-20 kvinder, som mødes i forbindelse med et større event, med 50-60 deltagere. 

Priser 

Prisen for dit medlemskab afhænger af, om du ønsker at betale samlet eller opdelt. Vi hjælper med at lægge en betalingsplan, hvis du ønsker at opdele din betaling. Se hvad der er inkluderet i medlemskabet nedenfor.

Vi bliver tit spurgt

Kan jeg komme med som gæst?

Hvis der er ledige pladser i nærheden af dig kan du, efter en screening, deltage ved udvalgte events efter særlig aftale. Indimellem holder vi også åbne events, som du kan tilmelde dig uden screening eller betaling. 

Hvilke byer kan jeg blive medlem i?

  • Aarhus
  • København

Hvor tit mødes man?

Det afhænger af dit medlemskab. Nogle grupper mødes seks gange på et år, andre mødes tolv gange.

Hvad er en screening?

Screeningen er en telefonsamtale på cirka 30 minutter, hvor vi sammen finder ud af, om vi er et match. 

Hvor mange medlemmer er der?

Lidt over 100 på landsplan. Du bliver dog sat sammen med en mindre stamgruppe på 20-30 medlemmer.

Hvad er adgangskravene?

Vi har sat en ramme for hvem vi søger som medlemmer i Decision Makers, fordi vi gerne vil sikre visse fællesnævnere, afhængig af medlemskab. 

Allerede medlem?

Fedt! Find perks, datoer, grupper og alt andet du skal bruge på medlemssiden. 

Hit us up 💬