Gennemfør Board Institutes bestyrelsesuddannelse på bare tre dage og spar 10 % som medlem af Decision Makers 🙂

Board Institute udbyder en bestyrelsesuddannelse som service for det nuværende bestyrelsesmedlem, for kommende bestyrelsesmedlemmer, og for dig der refererer til bestyrelser eller driver selvstændig virksomhed. På bestyrelsesuddannelsen møder du et team af undervisere med mange års international erfaring med ledelse, de retslige rammer, bestyrelsesarbejde og succesfulde iværksættere.

Det sikrer dig undervisning af høj kvalitet med fokus på at omsætte teori til praksis, hvilket giver dig evnen til løfte virksomheden og træffe effektive beslutninger i bestyrelsen. Efter undervisningen modtager du et certifikat.

Rabataftalen skal oplyses og indfries ved tilmelding med henvisning til Decision Makers.

Board Institute

Marius Sangild

Hos PV Kaffe & Cocktails i Aarhus får vi venlige priser. Book bord på https://pustervig.dk.

 

Husets kande øl 100 DKK

Husets flaske vin 195 DKK

Husets cocktails 75 DKK

Valgfri stor fadøl 50 DKK 

10 x valgfri shots 150 DKK

PV Kaffe & Cocktails

Niklas Seeberg

Jeg tænkte mange af jer herinde i ny og næ skal bruge kabler, covers og andet. Meget af det har vi sikkert hos os, https://mackabler.dk. Dag-til-dag-levering, forsendelse i weekender og stort udvalg. 

Vi tilbyder 18% rabat på varerne. Skriv til Jonathan på Slack for at få rabatkoden.

Mackabler.dk

Jonathan Parisi

Hos KINTO arbejder vi konstant mod et bedre og mere fleksibelt forhold til transport, og på nuværende tidspunkt er vi fokuseret på dele- og bybiler. Allerede nu arbejder vi på at levere KINTO delecykler næste sommer. https://www.kinto-mobility.eu/eu/en

Vi vil gerne smide en fast 18% rabat på samtlige ture som mine DM-kollegaer benytter sig af.

Facts: 

  • Tilgængeligt i Aalborg og København (med tilføjelse af Aarhus i 2023) 
  • App via app store eller play store
  • Fast pris på 40kr/timen + 2kr/km 
  • Rabatten gælder både b2b og b2c-kunder og gælder både internationale og nationale ture

Rabatkode: dmven 

*del ikke udenfor netværket.

Kinto

Kenneth Jensen

Gratis tool med annoncebiblioteker fra 200+ tech virksomheder (SaaS, app & marketplace). Det giver adgang til LinkedIn, Facebook og Instagram annoncer. Der er tagget samtlige virksomheder, så man kan filtrere efter annoncetype, produkt, industri, målgruppe og land. http://www.techads.dk/

Techads powered by Moxii

Thomas Kjølhede

Står du og skal have en sprød og lækker (eller hvad der nu passer) voice over/stemme på din produktvideo, reklame, YouTube-viden, e-learning, til dine kanon smart in-ear hørebøffer eller inde i Teslas nye konkurrent #1 el-bil, så kan du gøre brug af kampagnekoden VO4DMC-15 her i vores lille lydbiks https://www.voicearchive.com/cases/, så kvitterer vi med 15% rabat oven i bedste voice over produktion man kan købe for penge. 

VoiceArchive

Mathias Lynnerup

Vi vil gerne give 15% via rabatkoden ”DMCA15” til vores shop: https://ogskaal.dk

I kan selv vælge, om der skal noget nyt på hylderne i barskabet i privaten, eller det skal bruges på kontoret. I må også gerne dele dem ud til medarbejdere, hvis de kunne have gavn af det.

&Skål

Tim Knorborg Jensen

Arturel tilbyder 15% på alle vores produkter. Brug koden FRIENDS15 i check-out. Vi skaber æstetiske akustikpaneler til både kontoret og hjemmet, som er lavet af plastik fra havet.

Hvis I har større projekter eller drømmer om noget enkelt og smukt til jeres mødelokaler eller vægge, så kan I slå på tråden på info@arturel.com eller ring 31 16 64 52 og så finder vi ud af en løsning som passer perfekt til jeres behov.

https://www.arturel.com

Arturel

Brug rabatkoden DMCA20 raskrask.dk når du booker din massage, frisør eller andet til dig privat. OBS! Koden er kun til privat brug.

RaskRask

Albert Kirk Iversen

Fordi Companyons er en af vores venue partners, og nære venner af huset, får alle aktive medlemmer i Decision Makers gode priser på leje af lækre mødefaciliteter.

Der er flere lokationer i Aarhus, Fellow Workspace på Aarhus Ø og Perron Workspace ved banegården, hvor rabatterne gælder.

Normalprisen per time er 300 DKK ekskl. moms, mens normalprisen for heldagsleje er 2.000 DKK ekskl. moms. Når du oplyser, at du er medlem hos Decision Makers, får du 20% rabat på lokalelejen. 

Du har også mulighed for at leje badehuset Talo, ved Bassin 7 på Aarhus Ø, til 1.500 DKK ekskl. moms (rabatten er indregnet i denne pris!) for et heldagsmøde.

Skriv til hej@companyons.dk eller ring til 93 40 45 00 for at booke og få tilsendt mere viden, for eksempel om menukort og servicering.

Companyons

Nomelle – Bistro & Bar er Aarhus’ nyeste skud på restaurationsscenen inden for fransk gastronomi. Med placering midt i Frederiksgade har vi tre etager, som er skabt til selskaber, arrangementer og helhedoplevelser.Vi er en bistro, men har ladet de ternede duge blive i skabet. Vi har taget de klassiske retter og givet dem et innovativt touch.

Vores vision er at skabe en helaftensoplevelse, hvor du ikke behøver at tage videre efter desserten.Vi har rammerne for den perfekte aften med sublim mad, fantastiske vine, øl og cocktails og ikke mindst en service i topklasse.

Alle fra DM kan få 15% rabat på alle drikkevarer alle ugens dage, samt 15% på maden fra mandag til torsdag samt søndag ved fremvisning af unikt medlemskort.

Nomelle

Tim Knorborg Jensen

Få 2.000 DKK i rabat på dit første køb hos UNITY Aarhus, som udlejer møblerede lejligheder til både private og virksomheder. Huset har et væld af fælles faciliteter herunder fitness, sauna, coworking-område, selskablokaler og mere. Hvis din virksomhed har overnattende kolleger i Aarhus mere end fire dage om måneden, kan det måske betale sig at leje hos os, fremfor at booke hotel. Kontakt UNITY Aarhus for at blive klogere og udnytte rabatten. 

UNITY Aarhus

Julia Dionies

Har du stirret din blind på din landingpage eller webshop? Få friske øjne på din landingpage og få konkret feedback som du nemt kan implementere og som vil løfte konverteringsraten – eller få pengene tilbage.

Leveres indenfor 48 timer af Andreas Helbo.

– Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.
– Din roast bliver kun sendt til dig. 

Brug koden **DM20-KSJN** og få 20% rabat på roast af landingpages og webshops.

Book din roast på andreashelbo.com

andreashelbo.com

Andreas Helbo

Hey alle 🌱
Vi har oprettet en promocode “DM10” der giver 10% rabat på næsten alle vores hoteller på EcoHotels.com hvis I går og drømmer om en staycation eller at komme lidt væk i de kolde måneder til lidt billigere penge 🌴

EcoHotels

Patricia Plesner

Vi sælger skriveborde og kontorstole på vores site, men har også et meget stort katalog generelt hvis der er behov for andet på kontoret, for eksempel Silent Boxe. 

Feedback til sitet er meget velkommen ✌🏻

Vi giver fast 15 % rabat til medlemmer i Decision Makers med koden DM15.

NordicErgo.dk

Mads Fugl & Magnus

Vi tilbyder 20% rabat på økologisk og friskristet skovkaffe til alle aktive medlemmer i Decision Makers! Uanset om det er til virksomheden eller privaten. 

Brug rabatkoden DMC20www.onsk.dk.

*Ved leje eller køb af kaffemaskiner opererer vi med 10% rabat. 

Ønsk

Andreas Kirk

Dining Six giver jer rabat, når I spiser på en af deres mange spisesteder i Aarhus og København. Alt I skal gøre er at skrive jer op til appen Madglad her og downloade appen for at få adgang. Når I signer jer op, skal I i kommentarfeltet angive jeres arbejdsmail. Download en guide her, med mere mere information. 

Dining Six

Vi tilbyder 15% på hele shoppen, ved brug af rabatkoden ”DMC15”. 

Hos UPSTRÖM designer og udvikler vi bæredygtige tech accessories med materialer som low-impact vegansk læder, hampe-fibre og recycled plastic. Vores nuværende sortiment består af trådløse opladere, der i vores optik er en uundværlig kompagnon på ethvert skrive- eller natbord. 

Vores opladere er kompatible med smartphones, earbuds og bluetooth højtalere på tværs af mærker og modeller. I kan se vores udvalg af produkter her: https://upstrom.dk/

Upström

Jacob Sabir