Pejlemærker &
Værdier

Vi tror på, at værdier er en dynamisk størrelse, som forandrer sig, ikke i grundessens, men i praksis hen ad vejen. Vi bruger vores værdier som pejlemærker, når vi skal vælge retning på nye initiativer og træffe beslutninger.

Nedenstående er de vigtigste værdier som spejler, hvad vi er og gør lige nu. Meningen med at de står her på siden er, at du, der læser dem, får et ærligt indtryk af os som virksomhed og som mennesker. 

Vi er nærværende

Nærvær er et anker i vores måde at være sammen på i Decision Makers. For os betyder nærværet, at vi møder op som hele mennesker, at vi deler sårbart ud af vores oplevelser og erfaringer, og at vi er fælles om ansvaret for det trygge, inkluderende og uformelle rum.

Nærværet fordrer empati, og empati er en grundsten i måden, vi bygger relationer på i Decision Makers. Vi gør os umage i vores samtaler, vi anerkender og lytter aktivt til hinanden, og det skaber kammeratskaber – ikke kun forretningsforbindelser.

Vi er intentionelle

Vi gør et nummer ud af at mærke efter og være intentionelle i de beslutninger vi træffer over hele linjen. Vi rekrutterer medlemmer lidt ligesom, man ville ansætte kolleger – med øje for både erfaring, faglighed, kemi og kulturelt match.

Vi er grundige og kritiske, fordi vi ved, at vores produkt er gennemsnittet af de mennesker, vi har valgt at sammensætte, og det vi vælger at gøre sammen med dem. Vi tager oplevelsesdesign og facilitering alvorligt, og vi kuraterer både fagligt indhold og fysiske rammer omhyggeligt.

Vi er ambitiøse

Ambition er, i vores verden, ønsket om at forandre noget og motivationen til at gøre ønsket til virkelighed. Vi samler mennesker, som deler drivkraften til at gøre noget meningsfuldt, ofte på stor skala, med meget ansvar og beslutningskraft.

Vi er bevidste om, at arbejdet for en beslutningstager er skiftende i tempo og tyngde, og at ambition kommer i forskellige former. Vi er opmærksomme på at rumme mangfoldigheden og give plads til ærlige udvekslinger, om hvordan vi kan trives i forskellige faser af vores og vores virksomheds udvikling.

Allerede medlem?

Fedt! Find perks, datoer, grupper og alt andet du skal bruge på medlemssiden. 

Hit us up 💬